Ohjelmapalvelu Rami TapperAloitin ihmisten viihdyttämisen musiiikin parissa vuonna 1979 ja täysipäiväiseksi keikkailun ammattilaiseksi siirryin 1985 perustaessani oman ohjelmapalvelu yrityksen. Matkan varrella olen saanut tehdä melkein kaikkea mitä tällä alalla voi kuvitella; roudannut, ajanut bussia, myynyt muita artisteja sekä ostanut heitä eri paikkoihin, toiminut miksaajana, valomiehenä, kiertuemanagerina yms. yms. Sekä tietysti esiintynyt koko ajan myös itse.

Useiden levytysten ja valtavan keikkamäärän jälkeen voin sanoa, että nyt on aika tehdä jotain muuta. Ja se muu on nyt tämä meidän oma Kalle´s Backa 55. Täällä tulee näkymään, kuulumaan ja maistumaan matkan varrelta mukaan tarttuneita asioita paljon . Eikä laulaminen ja soittaminen tähän lopu vaan se jatkuu täällä, erilaissa ohjelmailloissa, yksityisesti tai ihan kaikille yleisesti tilanteen mukaan. Tulen kehittelemään parhaan kykyni mukaan mielenkiintoisia musikaalisia juttuja vauvoista vaareihin, ihan niin kuin tähänkin asti tien päällä.

Ja kyllä tien päälle lähdetään edelleenkin....

Mahdollisuuksien rajoissa esiinnyn laulaen, soittaen ja juontaen myös omien tilojemme ulkopuolella. Teen myös erilaisia äänentoistototeutuksia useiden vuosien kokemuksella.

 

  Lisätietoja