Kahvila - Tilausravintola Kalle's Backa 55


Kahvila - Tilausravintola Kalle's Backa 55 sijaitsee Sauvon kunnassa Kallenmäen historiallisella alueella aivan keskustan tuntumassa.Tiloissa on aiemmin toiminut Sillankorvan ala-koulu ja koulutoiminnan päätyttyä Sauvon Kotileipä leipomo.


Nyt olemme remontoineet pieteetillä nämä tilat, tarjotaksemme Teille viihtyisän vaihtoehdon juhlienne järjestämiseen. Tunnelmalliseen ravintolasaliimme mahtuu kerrallaan max. 48 henkilöä. Kesäaikaan terassilla on tilaa n. 40 hengelle ja vehreä puutarhamme tarjoaa hyvällä säällä runsaasti ulkoilutilaa. Puutarhassa sijaitseva tunnelmallinen kota tarjoaa tilaa 20:lle hengelle.Päivisin tiloissamme toimii kesäaikaan toukokuun alusta elokuun loppuun kaikille avoin a-oikeuksin varustettu kahvila monipuolisine tarjoiluineen. Kokeile vaikka suosittua etanaruukkua, oopperaleipää tai talon lihapulla-annosta !


 

Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluidenkin parissa takaa Teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan. Teemme Teille yksilöllisen tarjouksen olipa kyseessä sitten yrityksen, yhteisön tai yksityisen tilaisuus. Tarjoamme tilaamme myös esim. kokouskäyttöön. Käytössänne on laadukas valaistus-ja äänentoistojärjestelmä,Wi-fi verkko, Apple tv & Chromecast, 55" tv/monitori, valkokangas ja fläppitaulu sekä Roland F-20 sähköpiano. Lauluhalukkaita varten löytyy myös karaoke laitteisto. Tilavuokrat yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin ovat edulliset ; arkisin vuokra on 50,00 €/ ilta , 100,00 € koko päivä , pe. la. & su. vuokra on 200,00 €.

Kaikki tilaisuuksissa tarjottavat ruuat valmistamme itse alusta loppuun omassa keittiössämme mahdollisimman paljon lähiruokaa hyödyntäen. Esimerkiksi perunat ja vihannekset tulevat kaikki sauvolaisilta lähitiloilta. Teemme yhteistyötä myös monien sauvolaisten lihatuottajien kanssa.

Lähin majoituspalveluja tarjoava paikka on n.10 kilometrin päässä Karunassa sijaitseva Hännilän Tila. Samasta paikasta voi kysellä myös erilaisia ratsastus paketteja. Tarkempaa tietoa näistä löydät osoitteesta www.hannilantila.fi.

Yhteistyössä muiden paikallisten matkailuyrittäjien kanssa voimme räätälöidä asiakkaillemme monenlaisia ohjelmallisia kokonaisuuksia tarpeen mukaan.

 

Lisätietoja