Tapahtuma- ja Tilausravintola Kalle's Backa 55


Tapahtuma- ja Tilausravintola Kalle's Backa 55 sijaitsee Sauvon kunnassa Kallenmäen historiallisella alueella aivan keskustan tuntumassa.Tiloissa on aiemmin toiminut Sillankorvan ala-koulu ja koulutoiminnan päätyttyä Sauvon Kotileipä leipomo.

Nyt olemme remontoineet pieteetillä nämä tilat, tarjotaksemme Teille viihtyisän vaihtoehdon juhlienne järjestämiseen. Tunnelmalliseen ravintolasaliimme mahtuu kerrallaan max. 48 henkilöä. Kesäaikaan katetulla terassilla on tilaa n. 40 hengelle ja vehreä puutarhamme tarjoaa hyvällä säällä runsaasti ulkoilutilaa. Puutarhassa sijaitseva tunnelmallinen kota tarjoaa tilaa 20:lle hengelle. Ravintolassamme on täydet A-oikeudet. Sekä puutarha että kota-alue ovat myös molemmat kokonaisuudessaan A-oikeus anniskelualueita.


 

Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluidenkin parissa takaa Teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan. Teemme Teille yksilöllisen tarjouksen olipa kyseessä sitten yrityksen, yhteisön tai yksityisen tilaisuus. Tarjoamme tilaamme myös esim. kokouskäyttöön. Käytössänne on laadukas valaistus-ja äänentoistojärjestelmä,Wi-fi verkko, Apple tv & Chromecast, 55" tv/monitori, valkokangas, videotykki ja fläppitaulu sekä Roland F-20 sähköpiano. Lauluhalukkaita varten löytyy myös karaoke laitteisto. Tilavuokrat yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin ovat edulliset ; arkisin vuokra on 50,00 €/ ilta , 100,00 € koko päivä , pe. la. & su. vuokra on 200,00 €.

Kaikki tilaisuuksissa tarjottavat ruuat valmistamme itse alusta loppuun omassa keittiössämme mahdollisimman paljon lähiruokaa hyödyntäen. Esimerkiksi perunat ja vihannekset tulevat kaikki sauvolaisilta lähitiloilta. Teemme yhteistyötä myös monien sauvolaisten lihatuottajien kanssa.

Lähin majoituspalveluja tarjoava paikka on n.1 kilometrin päässä sijaitseva Hostel Aitta.Muita majoituspaikkoja on esim. Elämys-Ämmi, Rantolan B&B , Merirantala,  Hännilän Tila ja Villa Kotkanhovi.Varaukset esim. Booking.com. kautta.

Yhteistyössä muiden paikallisten matkailuyrittäjien kanssa voimme räätälöidä asiakkaillemme monenlaisia ohjelmallisia kokonaisuuksia tarpeen mukaan.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia catering-palveluita myös omien tilojemme ulkopuolelle.

 

Lisätietoja